Tandheelkunde

         

Een mooi gebit wil iedereen en daarvoor biedt een cosmetisch tandarts van Esthebel een oplossing.
Esthebel is dé partner in bemiddeling en begeleiding voor tandheelkundige behandelingen in Turkije. Sinds kort hebben we ook een kliniek geopend in de buurt van Genk en Bellegem.
Laat U zich behandelen door een cosmetisch tandarts van Esthebel en bespaar tot 50 % op uw tandartskosten en zeg lange wachttijden vaarwel!

Werkwijze tandheelkundige behandelingen;Esthebel verleent complexe tandheelkundige zorg gericht op patienten tussen 25 en 70 jaar.

Het beleid is erop gericht dat de behandelingen in onze praktijk te Bellegem of Genk worden verricht.
Op verzoek kan bemiddeld worden naar het buitenland.

Eerste contact :

U kunt bellen of mailen met de praktijk. Een van onze administratief medewerk(st)ers maakt met u vervolgens een afspraak voor een intake met vrijblijvende diagnose en behandelplan.

1e Bezoek :

Intake, Onderzoek en diagnose Ter voorbereiding op de intake met de tandarts is er voor patienten een pagina toegevoegd op de site onder " Tips voor patienten " wat u zeker moet lezen. Klik hier om het te lezen.
In het eerste onderzoek stelt de tandarts vast wat uw zorgvraag en de aard van het probleem of klacht is.
Voor een verantwoorde behandeling is een goede mondhygiëne heel belangrijk, dwz. gezond tandvlees, geen ontstekingen,etc..

Volgende stappen worden doorlopen wanneer u voor de 1e keer komt :

Anamnese :

U vult een gezondheidsvragenlijst in en een lijst met voedings- en poetsgewoonten welke u afgeeft aan de tandarts die u gaat onderzoeken.

Zorgvraag :

De tandarts vraagt naar uw wensen en klachten.

Extra-oraal onderzoek :

Onderzoek gericht op eventuele afwijkingen in het aangezicht.

Intra-oraal onderzoek :

Onderzoek gericht op de binnenkant van de mond.

De diagnose :

De resultaten van de onderzoeken worden vastgesteld en met u besproken.

Röntgenfoto (klein) of OPG (groot) :

Indien noodzakelijk ter beoordeling van tandwortels en kaakbot en alleen met uw toestemming.

Oplossingen-Alternatieven :

De tandarts bespreekt met u de mogelijke behandeling en geeft daarbij alternatieven aan. Van elke mogelijke behandeling worden de voor- en nadelen, risico's, kosten en prognose aangegeven.

Behandelplan :

Het behandelplan met alternatieven wordt opgesteld en met u besproken. U krijgt daarna het behandelplan mee naar huis.

Bedenktijd:

U krijgt alle tijd om de informatie nog eens rustig door te lezen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U bent uiteraard vrij om een second opinion te vragen bij een andere tandarts. U kunt zelfs besluiten om de behandeling uit te stellen of elders te laten uitvoeren.

Toestemming :

Indien u bij Dental Reizen behandeld wilt worden, vragen wij u om uw keuze van de behandeling aan de tandarts aan te geven en het voorgestelde behandelplan te ondertekenen. Uw instemming is namelijk vereist, voordat er begonnen kan worden met de behandeling!

Behandeling :

Behandelplanning; De verschillende fases en de duur van de behandelingen worden besproken zodat u weet wanneer en wat er gaat gebeuren. Vervolgens wordt aangevangen met de voorbehandeling of eigenlijke behandeling.

Nazorg:

Nadat u klaar bent met de volledige behandeling, wordt u een nazorgprogramma aangeboden. Wij volgen hierbij het algemene beleid rondom nazorg na 1, 3 en 6 maanden . Na het nazorgprogramma volgen wij het beleid met betrekking tot de periodieke controles (Periodiek Mond Onderzoek).

Een goede mondhygiëne en het opvolgen van periodieke controles is van essentieel belang voor uw mondgezondheid en levensduur van uw tanden en verrichte behandelingen. Alleen zo is het mogelijk om problemen tijdig te kunnen signaleren en op te lossen.

Tandenborstels:

Verder zijn er nog 2 factoren die een positieve bijdrage leveren aan gezond tandvlees:
*niet roken en *vermijden van stress.

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. In korte gaan wij ook met onze activiteiten in Belgie beginnen. Onze specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.