Borstimplantatie; "vergroting of verkleining"

Niet iedereen wordt geboren met natuurlijke en volle borsten.
Als u uzelf ongelukkig voelt met uw borsten en een operatie te overwegen, bent u op de juiste plaats. Er zijn vele types van esthetische en reconstructieve borst chirurgie beschikbaar om te helpen u uw doelen te bereiken. Aangezien borsten één van het belangrijkste deel van het lichaam van de vrouw zijn, is het van het grootste belang de juiste chirurgie voor jezelf te vinden.

Behandelingen worden gekenmerkt door het gebruik van implantaten. Dit is de chirurgische plaatsing van borstimplantaten te verhogen van de volheid van de borsten of ter verbetering van de symmetrie van de borsten. De chirurgen van Esthebel die de borst vergrotende operaties uitvoeren in Istanbul gebruiken wereldwijde bekende implantaten. Deze procedure is meestal een gemeenschappelijke chirurgische procedure die U de borsten kan geven die U altijd hebt gewild en U kan helpen het vertrouwen in je lichaam te herwinnen.

Het is over het algemeen een eenvoudige procedure met een hoge tevredenheidsgraad.

Informatie over de behandeling

De implantaten worden ingebracht via een kleine snede, meestal gemaakt langs de natuurlijke vouw van uw borst.De procedure duurt ongeveer een uur. Tijdens uw borst vergrotingsprocedure, zal de chirurg de insnijdingen op de overeengekomen plekken maken en de implantaten onder het weefsel van de borst of achter de spier plaatsen.

Belangrijke opmerkingen

  • Operatie wordt uitgevoerd onder algemene verdoving
  • Misschien voel je staat weer aan het werk binnen één tot vijf dagen
  • U kan desgewenst sporten of oefenen na twee weken.
  • Verwacht dat uw resultaten ten minste tien tot twintig jaar blijven.

U kunt ons een berichtje sturen wanneer u tijd heeft.
Dit kan zijn om u vragen te beantwoorden of om makkelijk een behandeling te boeken !
Wij zijn nu 24/7 beschikbaar via Whatsapp. +32 483 005383

Veel gestelde vragen over Borstvergroting in Turkije

1 - Werken borst vergrotende pompen?
Absoluut niet! Veel vrouwen hebben deze vraag in hun hoofd, en velen van hen proberen dit maar slagen niet. Borstimplantaten en vet overdracht zijn de enige twee manieren die kunne helpen om uw borsten te vergroten. Het is zeer belangrijk om een arts te raadplegen alvorens dergelijke zogenaamde alternatieve niet-chirurgische methoden.

2 - Ik ben op zoek naar een goedkope borstvergroting. Is borstvergroting in Turkije goedkoop?
Ja, voor een goedkope borstvergroting, is Turkije de beste keuze. Je moet echter voorzichtig zijn bij het kiezen van een arts in Turkije. Het is essentieel om een arts te vragen over zijn ervaring, certificeringen en wat voor soort implantaten hij gebruikt. Esthebelartsen behoren tot de beste plastische chirurgen in Turkije.

3 - Mag ik foto's van voor en na de behandelingen?
Ja, het enige dat u hoeft te doen is een e-mail te sturen naar Esthebel. Wij sturen u dan foto's voor en na foto's.

4 - Wat soort implantaten worden gebruikt bij borstvergroting in Turkije?
De chirurgen van Esthebel die de borst vergrotende operaties uitvoeren in Istanbul gebruiken wereldwijde bekende implantaten. De borstoperaties van Esthebel zijn daarom niet anders als dezelfde operaties als in Nederland en België met betrekking tot de kwaliteit van de implantaten.

Maak vlug een afspraak bij Esthebel voor een Gratis Consultatie!

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. In korte gaan wij ook met onze activiteiten in Belgie beginnen. Onze specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.