Newsletter

23
Juli
2022

Haartransplantatie met FUE methode (Follicular Unit Extraction), worden haarwortels afzonderlijk na elkaar, met een holle naald uit de haarzakjes los gemaakt  (met naaldjes ongeveer 0,65 mm tot 1,0 mm in diameter) aan de haarkrans. Het bloedt niet en laat geen lidtekens achter, omdat er geen scalpel gebruikt wordt.

Bij de FUE-methode worden, zoals bij alle haartransplantatietechnieken levende haarwortels van de plekken met haar overgeplaatst naar de plekken die kaal zijn.Anders dan bij de FUT-methode worden hierbij folliculaire eenheden (implantaten) direct één voor één vanuit de diepere gedeeltes van de huid genomen met behulp van speciale ponstangen, micromotoren of de allernieuwste technische innovatie; een haarimplantatieautomaat (extractierobot).Bij de FUE-methode wordt geen scalpel en worden geen hechtingen gebruikt op de donorplekken, dus er blijven geen zichtbare sporen achter waar de follikels zijn uitgenomen. Waar de FUE en FUT-methode bij het uitnemen van de haarwortels van elkaar verschillen, wordt bij het transplanteren van de verkregen haarwortels bij beiden dezelfde techniek toegepast.

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak

23
Juli
2022

PRP-therapie PRP is een zeer populaire behandeling, waarmee wij gebruik maken van het zelfherstellend vermogen van het eigen plasma doormiddel van inspuiting onder de hoofdhuid.
Na afname van een kleine hoeveelheid bloed wordt het in een centrifuge in rode en witte bloedcellen geisoleerd. De behandeling duurt 40-45min.
Er wordt gestart met manuele injecties met een multinaald injector. Dit zorgt voor minder pijn.
PRP behandelingen hebben aangetoond dat na aantal behandelingen de haaruitval verminderd en de dichtheid aanzienlijk verbeterd.

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. In korte gaan wij ook met onze activiteiten in Belgie beginnen. Onze specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.