Newsletter

23
Juli
2021

Bij haartransplantatie volgens FUE methode (Follicular Unit Extraction) worden haarwortels afzonderlijk na elkaar, met een holle naald uit de haarzakjes los gemaakt  (met naaldjes ongeveer 0,65 mm tot 1,0 mm in diameter) op het gebied onder de haarkrans. Het bloedt niet en laat geen lidtekens achter, omdat er geen scalpel gebruikt wordt.

Bij de FUE-methode worden, zoals bij alle haartransplantatietechnieken levende haarwortels van de plekken met haar overgeplaatst naar de plekken die kaal zijn.Anders dan bij de FUT-methode worden hierbij folliculaire eenheden (implantaten) direct één voor één vanuit de diepere gedeeltes van de huid genomen met behulp van speciale ponstangen, micromotoren of de allernieuwste technische innovatie; een haarimplantatieautomaat (extractierobot).Bij de FUE-methode wordt geen scalpel en worden geen hechtingen gebruikt op de donorplekken, dus er blijven geen zichtbare sporen achter waar de follikels zijn uitgenomen. Waar de FUE en FUT-methode bij het uitnemen van de haarwortels van elkaar verschillen, wordt bij het transplanteren van de verkregen haarwortels bij beiden dezelfde techniek toegepast.

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak

23
Juli
2021

PRP-therapie zorgt bij haarherstel voor natuurlijk uitziende resultaten. Met een dunne naald wordt plaatjesrijk plasma (PRP) gemaakt van uw eigen bloed en ingespoten onder de hoofdhuid. De groeifactoren in uw bloedcellen gaan dan hun werk doen en stimuleren op natuurlijke wijze de haargroei. Haarherstel met PRP is geschikt voor mannen en vrouwen. Het is de nieuwste en meest geavanceerde niet-chirurgische medische behandeling voor het tegengaan van haarverlies, kaalheid en dunner wordend haar. Bij deze geheel natuurlijke alternatieve injectable-behandeling wordt gebruik gemaakt van het eigen bloed van de patiënt.

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. Sindskort zijn wij ook in Belgie met onze activiteiten begonnen. De specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul, Izmir en in Belgie.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.